Faciliteiten

Het dorpshuis “de Hichte” bevindt zich op:
Heerenweg 2
8513 CM OUWSTERHAULE
Tel: 0513 785 695
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Ten behoeve van diverse activiteiten beschikt dorpshuis “de Hichte” over twee ruimtes:

De grote zaal
Groot 140 m², waar maximaal 150 mensen een plek kunnen vinden. Deze ruimte heeft een bar en kan worden uitgerust met een beamer geschikt voor presentaties.
In deze zaal kan mechanisch een podium van 28 m2 worden opgesteld. Een geluidsinstallatie, beamer behoren tot de uitrusting. De grote zaal kan ook worden verdeeld in twee afzonderlijke ruimtes, doormiddel van schuifpanelen.
De zaal is rolstoelvriendelijk en er bevindt zich een invalidentoilet. Deze zaal is ideaal voor feesten/feestjes, evenementen, grote veraderingen, workshops, tentoonstellingen, sportactiviteiten enz.

De Tjeukemeerzaal
Groot 40 m², geschikt voor bijeenkomsten van kleinere omvang. (maximaal 40 personen). Deze zaal is voorzien van een flatscreen tv scherm. Geschikt voor tv, wifi verbinding en bruikbaar voor presentaties tijdens vergaderingen. Deze zaal is geschikt voor kleine feesten en vergaderingen en meer. Ook deze zaal beschikt over een eigen bar.
De beide zalen zijn (nog) niet voorzien van een ringleiding. Hier wordt op dit moment druk aan gewerkt.
Het dorpshuis heeft een keuken waar kleine gerechten kunnen worden klaargemaakt.. Er is een krachtstroomverbinding in de grote zaal. Bij het dorpshuis is ruime parkeergelegenheid, zowel voor auto’s als voor fietsen. Er is een vaste telefoonlijn (tel 0513- 551020) en een draadloze internetverbinding (WiFi).


Voor het gebruik maken van het dorpshuis voor een activiteit/zaalhuur kunt u contact opnemen met Annie de Jong. Via de mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via de telefoon 06 - 10956220. Zij kan u vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Consumptie is alleen mogelijk van onze eigen bar.